Vařím často. Vařím ráda a dobře. Vařím, protože miluju skvělé jídlo. Ale někdy je toho vaření trošku moc. I šťastně vdaná si zaslouží pauzu. Odpočívat od vaření je nejlepší v restauraci, která svými výtvory oblažila už nesčetné mlsné jazýčky, takže máte relativně vysokou šanci, že potěší i ten váš. My tento víkend vyrážíme s manželem do Mikulova a tam je naším gastronomickým rájem rodinný restaurant Sojka & spol. Co ale s tím, když se pohybujete v jiných částech republiky a můj tip nezapadá do vašeho víkendového plánu? Zachrání vás Lukáš Hejlík! Respektive jeho Gastromapa. Lukáš má rád dobré věci a za gastronomickými zážitky cestuje po celé republice, aby je mohl shromažďovat na svém blogu. Jeho heslo ostatně zní "Lepší je si trochu zajet, než se hodně spálit". Krásný víkend!
PÁTEČNÍ INSPIRACE
8. Prosinec 2017
Pro psaní komentářů se přihlaste nebo zaregistrujte.