24. Listopad 2017
Jakmile se blíží Vánoce, dostávám chuť na kapra. A zásadně to do Štědrého dne nevydržím. Proto si dělám takovou malou generálku, uspokojím rozhárané chuťové buňky i manžela. Vlastnoručně nachystané kapří filety považuje za vrcholný důkaz své šikovnosti. Já ostatně taky. Kapra ovšem nesmažím, ale peču. Proto mě zaujal Ivetčin recept na blogu Recepty z postele. Její Kapr na rozmarýnu se doslova směje. Takže nepochybuju o tom, že vám v tomhle nanicovatém počasí zvedne náladu. A co jiného ke kaprovi, než Maminčin bramborový salát? Každá maminka dělá ten nejlepší na světě. Proč během předštědrovečerní večeře nevyzkoušet trošku jiné chutě? Krásný víkend!
Pro psaní komentářů se přihlaste nebo zaregistrujte.